Juice Time

Artikelen

Het super sappendieet

Reacties uitgeschakeld voor Het super sappendieet

Door Sandra Douma

Na het succes van zijn vorige boek ‘verse sappen’ is Jason terug met ‘Het super sappendieet’. Met zijn opzwepende enthousiasme probeert hij opnieuw zoveel mogelijk mensen aan de verse groenten en fruit te krijgen, in de vorm van sapjes. Lees verder »

Deze video werd – zoals veel videos die bepaalde industrieën niet uitkomen – van YouTube verwijderd. Gelukkig zullen er altijd nog andere uploads te vinden zijn. Nu weer helemaal terug!

De medische- en farmaceutische wereld en overheden en instanties weigeren al decennia te vertellen wat wèl werkt, ten koste van vele miljoenen die doodgaan aan kanker. Volledig onnodig, uit pure financiële- en machtsoverwegingen.

Lees verder »

Een prachtige documentaire over een groep mensen met diabetes type 1 en 2 die een maand lang gezond eten om zo van diabetes te genezen.

Aan iedereen die lijdt aan diabetes type 1 en 2: de medische wereld is niet de oplossing, gezond eten wel. Lees verder »

Ten tijde van nazi-Duitsland werd fluoride ingezet om de populatie dommer, volgzamer en dienstbaarder te maken. Kennelijk was het effect van Fluoride al eerder bekend en in verkeerde handen gekomen. Dat heeft de regering van de Verenigde Staten er niet van weerhouden om vanaf de jaren 60 het drinkwater van Fluor te voorzien.
Lees verder »

De pijnappelklier/ epifyse ook wel derde oog genoemd, is een endocriene klier in het brein. Dat betekent dat hij stoffen afscheidt in het hersenvocht en het bloed. De klier produceert melatonine uit serotonine, een hormoon dat invloed heeft op het slaap-waakritme en het voortplantingsritme.
Lees verder »

Water uit een fles is gezonder en schoner? En beter voor het milieu? Fout!

Water uit een fles is meestal gewoon kraanwater in een fles. Verkocht als speciaal water om enorm veel geld mee te verdienen. Beter voor het milieu? Zeker niet! De extreme berg afval die ontstaat door de miljarden plastic flessen en de milieuvervuiling door de productie ervan zijn schrikbarend. In deze video worden je ogen geopend.
Lees verder »

Visolie is gezond, wordt door velen beweerd. Niets blijkt minder waar. Uit tal van betrouwbare experimenten blijkt het zelfs ongezondheid te veroorzaken. Professor Peskin aan het woord.

Noot: het gaat hier om visolie. NIET om Omega 3,6 of 9. Lijnzaad en Hennepolie, welke ook Omega bieden, zijn wel gezond.
Lees verder »

Elise deed een experimentje met aardappels. En toen was daar Bud Nip…
Lees verder »

De waarheid: niemand heeft melk nodig. En het is ongezond. We zijn de enige soort die melk drinkt van een ander zoogdier. Het is niet voor ons bedoeld.
Lees verder »