Juice Time

Tarwegras: groen goud!

Tarwegras is een bijzonder goedje! Het reinigt het lichaam, heeft een ontgiftende werking en bevordert de spijsvertering. Tarwegras is een basisch voedingssupplement dat in de categorie Greens valt. Greens zijn groene, plantaardige en natuurlijke voedingsmiddelen. Greens zijn rijk aan vitale voedingsstoffen die zonder chemische bewerking of beïnvloeding van de mens aanwezig zijn.

De stoffen die aanwezig zijn in tarwegras, zijn van grote waarde voor het menselijk lichaam. Het zit boordevol waardevolle vitamines en mineralen. Daarnaast bevat tarwegras chlorofyl, oftewel bladgroen. Deze stof geeft het blad zijn groene kleur maar heeft nog een andere krachtige werking. Uit onderzoek is gebleken dat chlorofyl een zeer sterk antioxidant is, met een positieve invloed op lever, darmen, bloedcellen en het immuunsysteem. De voedingswaarde van een glaasje tarwegrassap van 30 ml is gelijk aan die van 2 ons groenten en 2 stuks fruit!

Hieronder een overzicht van de werkzame stoffen in tarwegras:

Werkzame Stoffen in Tarwegras
VitaminesAWeerstand, Groei, Gezichtsvermogen, Huid en Haar
B-ComplexEnergie, Zenuwstelsel, Spijsvertering, Huid en Haar, Hormoonvorming, Bloedcellen, Productie van Vetzuren, DNA, Afbraak Vetten, Eiwitten en Koolhydraten
B12Zenuwstelsel, Bloedarmoede
CWeerstand, Botten, Tanden, Bloedvaten, Antioxidant, Veroudering (Vrije Radicalen)
EWeerstand, Spier- Weefsels, Antioxidant, Bloedcellen en Veroudering (Vrije Radicalen)
KBotstofwisseling, Bloedstolling
MineralenCalciumBotten, Gebit, Spieren, Bloedstolling, Zenuwstelsel, Celgroei en Hormoonstofwisseling
KaliumZenuwprikkelgeleiding, Bloeddruk, Spieren
IJzerHemoglobine
MagnesiumEnergiestofwisseling, Zenuwprikkels, Spieren
FosforEnergievoorziening, DNA, Skelet, Koolhydraat-, Vet- en Eiwitstofwisseling
NatriumVochthuishouding, Spieren, Zenuwprikkelgeleiding, Bloeddruk
ZwavelCellen, Weefselgroei, Vetstofwisseling, Doorbloeding
KobaltBloedcellen, Bloedarmoede
ZinkImmuunsysteem, Celmembranen, Bloedsuikerspiegel
SeleniumSchildklierhormonen, Antioxidant
ChlorophylImmuunsysteem, Antioxidant, Bloedcellen, Energie, Reinigt Lever en Bloed

Tarwegrassap versus vitaminepillen

De relatie die de mens heeft met zijn of haar omgeving is door de tijd heen sterk veranderd. Vroeger stonden mensen niet alleen dichter bij de natuur, de voedingsmiddelen die we tot ons namen waren ook natuurlijker. In een tijd waarin gezondheid voornamelijk in de vorm van pillen en preparaten verkocht wordt is tarwegras dan ook broodnodig! Herhaaldelijk is al aangetoond dat deze instant vitaminepillen en preparaten helemaal niet gezond zijn. In tegendeel, soms is het slikken van vitaminepillen juist ongezond! Tarwegras is eerlijk, puur en biologisch dynamisch. Tarwegrassap is de natuur op haar best en groen goud voor je lichaam!

De smaak van tarwesap

Tarwegras smaakt zoetig en heel karakteristiek, waardoor je er misschien aan moet wennen. De smaak wordt minder sterk door het sap te mengen met (bron)water. Je kunt het ook drinken gemengd met sinaasappelsap, dan proef je er niets meer van! Maar hoe het ook smaakt, 30 ml is weg in een paar slokjes. Gezien de krachtige gezondheid die je eraan overhoudt is het drinken ervan meer dan de moeite waard!
 
 

Tarwegras bestellen!Hoge kwaliteit via Daily Juice