Juice Time

Welke juicer?

Niet alle links naar de productpagina’s werken meer, omdat Philips een aantal ervan heeft aangepast. Binnenkort wordt deze pagina helemaal bijgewerkt. Ook vind je dan weer de nieuwste juicers!

Wanneer je gaat juicen dan is het belangrijk dat je met een goed apparaat begint. Niets is frustrerender dan een apparaat dat niet goed functioneert of hapert bij hardere groenten of fruit. Ook het aantal watts is van belang. Hoe meer, hoe beter. Daarnaast moet de juicer zijn berekend op dagelijks gebruik. Juicen doe je – als je helemaal overstapt – verschillende keren per dag. De kwaliteit is dus van groot belang.

Wat je niet moet doen: je oude apparaten uit de kast halen en denken dat het daarmee ook wel gaat. De meeste hebben kleine openingen, een slechte of zwakke motor en gaan zeer slordig met het sap om. Voordat je het weet zijn het gemak en het plezier je vergaan en stop je. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Hoe beter de sapfilter, des te meer sap je eruit haalt. En hoe beter de kwaliteit van het sap. Philips* heeft zonder meer een sapfilter dat ver boven alle andere merken uitsteekt. Tests tonen aan dat daarmee 20% meer sap wordt verkregen. Dat is belangrijk, want dat scheelt je dus 20% van de kosten die je maakt voor hetzelfde glas sap met een ander merk.

Dit betekent niet dat andere merken slecht zijn of niet kunnen voldoen. Geen enkel ander merk heeft echter deze filter en die is het belangrijkst. De volgende modellen van Philips zijn zonder meer de moeite waard:

De volgende blenders zijn erg goed:


Klik op de foto voor een grotere afbeelding. De links eronder gaan naar de Philips website zodat je de gehele beschrijving ervan kunt lezen. Meestal zijn de modellen bij andere (web)winkels veel goedkoper te verkrijgen, dus kijk goed rond voordat je er een aanschaft!

* Juice Time heeft geen enkele band met Philips en adviseert deze apparaten uitsluitend op basis van objectieve informatie en ervaringen.